Adatvédelmi nyilatkozat

Fogalmak

Adatkezelő: az, aki valamilyen meghatározott céllal kezeli adatokat. Ezeket a célokat a regisztrálóknak joga vanmegismerni.
Szervező(k): a verseny szervezői.

Regisztráció

A versenyre való jelentkezéshez, ismerni kell adatvédelmi nyilatkozatunkat. A "Megismertem az adatvédelmi irányelveket." előtti jelölőnégyzet megjelölésével, az ember által olvasható captcha kód beírásával és a "Tovább" gomb megnyomásával elfogadja adatvédelmi nyilatkozatunkat, az adatkezelési irányelveket.
Tiszteletben tartjuk személyes adatokkal kapcsolatos valamennyi jogot és igyekszünk a verseny szervezéséhez csak a legszükségesebbeket kérni.

A kurzus szervezői

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar (továbbiakban Egyetem, címe 1083 Budapest, Práter utca 50/a, titk kukac itk.ppke.hu)

Kezelt személyes adatok köre

Ezen nyilatkozat a megadott személyes adatokkal kapcsolatos jogokról, valamint az adatkezelés módjáról tájékoztat, melyeket kezelni szeretnénk.

Adatkezelésben érintett adatok köre és az adatok kezelésének célja

Név: ezeket az azonosítás miatt kezeljük.
Email cím, telefonszám: kapcsolattartáshoz szükséges.
További adatok, amelyeket a hallgatóktól kérünk:
Szak, évfolyam, érdeklődési kör: statisztikai célból
További adatok, amelyeket a versenyzőktől kérünk:
Téma: amelyről a tervezett előadás szólni fog
Konzulens: a versennyel kapcsolatosan megkereshetjük
Szoba: ahol általában meg lehet találni a versenyzőt
Bemutatkozás: a verseny programjának közzétételekor felhasználhatjuk

Adatkezelés ideje

Valamennyi adatodat az Egyetem, mint adatkezelő a verseny adminisztratív lezárásáig kezeli (maximum két évig).

Technikai jellemzők

A megadott adatokat a törvényekkel összhangban, titkosítottan kezeljük, mely a továbbításra és a tárolásra egyaránt vonatkozik. Az adatokat dedikált szerveren tároljuk, s minden ésszerűen elvárhatót megteszünk azok biztonságáért.

Egyéb

Az adatok kezeléséhez adott hozzájárulást bármikor vissza lehet vonni! A visszavonást a szervező címére küldött ajánlott küldeményben lehet megtenni. A törlésről haladéktalanul intézkedünk.